Servisirajte svoje vozilo uz veliki grupni popust

U svakom uputstvu za automobile stoji koji se sve radovi moraju obaviti na određenoj kilometraži. No, kad se vlasniku priopće svi radovi pa pomnoži s cijenom sata plus rezervni dijelovi, vlasnici često odustaju od rada zbog skupoće, ili se obave samo neophodne zamjene ulja, svjećica itd. Pa kad takav auto nakon par tisuća kilometara stane, prva slika koja se vlasniku ukaže u mislima je mehaničar, koji vjerojatno u tom trenutku ima rogove na glavi, kao krivac za sve muke koje čekaju vozača. Servisne intervale uglavnom diktira zamjena ulja, koja, ipak predstavlja “zakon” za veliku većinu vozača. Ponekad se zapitamo bi li se uopće neki vozač prosječnog hrvatskog automobila sjetio odlaska na servis da nema te zamjene.
Najbolje je servis i neophodne zamjene vršiti svakih deset tisuća kilometara. Tako nam ne može promaknuti okrugla brojka na kilometar satu, a da se ne podsjetimo da je vrijeme za servis. Pa ako se na Vašem automobilu kazaljka približava toj brojci od xy tisuću kilometara (ili ste je odavno prošli), odvezite svoj automobil na servis kako se i on ne bi pronašao u brojci od 30% neispravnih vozila na hrvatskim cestama što je izravna posljedica neredovitog održavanja. Ako ne znate gdje odvesti automobil na servis, a pri tom ne bankrotirati, Svi popusti imaju ponudu za Vas.

Automobili KREŠO SERVISA nude 84% popusta na svoje usluge. Platite 79 kn za tri radna sata u vrijednosti od 480 kn. Jedna osoba može kupiti tri i pokloniti tri kupona. Ponuda uključuje sve usluge servisa izuzev vulkanizerskih usluga. Ovu ponudu možete pronaći na saljidalje.hr.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.