Skijanje na popustu

Pripremili smo pregled najboljih ponuda za zimski odmor i skijanje! Iskoristite popuste i odmorite se uz snježne radosti, tople napitke i tradicionalnu hranu.

Posjetite Sloveniju i iskoristite pogodnost skijaškog paketa na Krvavcu! Iskusite adrenalinski spust po snijegom prekrivenim padinama, razmazite nepce izvrsnom hranom i uživajte u sunčevim zrakama na popularnoj plaži skijališta! Cijena ponude koja uključuje dva noćenja je 1498 kn.

Zabavite se i opustite na Rogli, uz ski paket u Hotelu Rogla koji uključuje 3 noćenja za dvije osobe, polupansion, trodnevnu skijašku kartu i 15% popusta na tjedni tečaj škole skijanja.

Zimujte u Austriji u Biolandhaus Arche, ekološko prihvatljivom hotelu, na 930 metara nadmorske visine na planini Saualpe u Istočnoj Koruškoj, koji nudi prekrasni pogled i mirnu lokaciju među šumama i travnjacima.

Sljedeća ponuda ukljućuje 4 dana odmora u Hotelu Sunce u Zlatiboru, Srbiji. Uključuje polupansion i trodnevnu skijašku kartu, po cijeni od svega 904 kn.

Skijajte na Kronplatzu u Italiji, do 8 dana po cijeni od 1359 kn za dvije osobe uz polupansion i wellness u hotelu Antholzerhof s 3 zvjezdice. Skijalište Biathlon u neposrednoj je blizini hotela, udaljen cca 20 min od skijališta Kronplatz.

Tu je još jedna odlična ponuda za skijanje u Italiji. Hotel Mirella je smješten u Ponte di Legno (1257 m), turističkom “srcu” Val Camonice te u neposrednoj blizini skijališta s više od 100 km staza.

Les Orres je skijaški centar koji spada u drugu klasu francuskih destinacija te sa svom potrebnom infrastrukturom oduzima svim posjetiteljima dah. 8 dana za 2-10 osoba uz uključen prijevoz i ski pass platite već od 1899 kn.

Super zabava čeka sve na vrhu Jahorine! Ponuda uključuje čak 7 noćenja u studiju za dvije osobe, u Apartmanima Opušteno, a cijena je 1580 kn. Apartmani Opušteno nalaze se na nadmorskoj visini od oko 1.700 m. Locirani su u neposrednoj blizini staze “Poljice” u centralnom dijelu vikend naselja.

Još vas mnoge povoljne ponude čekaju na portalu SviPopusti, pa kliknite na ovaj link i pregledajte listu putovanja na popustima!

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>