Slatki poklon za Valentinovo – torta za samo 65 kuna!

Kažu da ljubav i hrana idu ruku pod ruku, u ljubavno/gastronomskoj simbiozi. Valentinovo je idealno za zajedničko uživanje u slatkišima, a ova ponuda je došla kao naručena! Najslađi i najljepši poklon za Dan zaljubljenih je torta „Dama“ koju vam u suradnji s portalom Plati manje, donosi slastičarnica „Šešet“ iz Varaždina po cijeni od svega 65, umjesto 130 kuna.

U slastičarnici “Šešet” tortu „Dama“ možete zamijeniti i čokoladnom tortom. Međutim, tamo možete uživati u raznim slasticama: od slastica iz hrvatske kuhinje do modernih i internacionalnih recepata, pripremanih od najfinijih i najkvalitetnijih sastojaka. U ponudi je preko dvadeset vrsta svadbenih kolača, torti i slastica različitih oblika. U kolačima možete uživati  u slastičarnici, dok vas obavijaju divni mirisi voća, vanilije i marcipana.

Početak obilježavanja današnjeg Valentinova potječe daleko u povijest u vrijeme staroga Rima. Tada je kršćanstvo bila mlada religija, a na vlasti je bio car Klaudije II. Car je zabranio ženidbu i zaruke vojnicima kako bi spriječio njihovu želju za ostankom kod kuće umjesto odlazak u rat. No, u to doba živio je i svećenik Valentin. Svećenstvo je moralo poštovati odluku, međutim Valentin je ipak ostao dosljedan i potajno vjenčavao vojnike koji su se htjeli ženiti. Careva ruka ga je naravno sustigla, strpavši ga u tamnicu. Na dan 14. veljače Valentinu su po carevoj kazni odrubili glavu. Nedugo nakon smrti, narod je Valentina proglasio svecem pa tako danas i mi u modernom vremenu slavimo Valentinovo – Dan zaljubljenih.

Iako bismo trebali voljeti i pokazivati ljubav svakog dana i svakog trena svog života, Valentinovo je u današnje moderno vrijeme postalo dan kada se to ističe više nego bilo kojeg drugog dana u godini. A ako je vjerovati staroj narodnoj, ljubav prolazi kroz želudac. Stoga, iskoristite ovu ponudu…

Uživajte! I sretno vam Valentinovo!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.