Snimite svadbenu svečanost po dvostruko nižoj cijeni!

Brak se sklapa samo jednom u životu. Ili bi tako barem trebalo biti. Bilo kako bilo, taj dan svakako mora ostati zabilježen, kako u našim sjećanjima tako i na video vrpci. Nakon što svečanost  prođe ostaje nam snimka od nekoliko sati koju će najuža obitelj pregledati eventualno tri puta, a ostali ni jednom u cijelosti.

Zašto ne bi vaša snimka bila drugačija? Modernija, romantičnija i zabavnija? Megapopust i studio Meštrić nude 50% popusta na snimanje vjenčanog ili zaručničkog spota.

Profesionalan snimatelj snimit će dva sata materijala koja će kasnije montirati u 3 do 5 minuta atraktivnog video spota. Najljepši trenuci ostat će zabilježeni i neće se razvodniti u moru praznog hoda kojeg premotavamo dok gledamo klasične snimke vjenčanja.

Osim što je prekrasna uspomena mladencima, ovakav spot idealan je poklon za goste koji će se zauvijek sjećati vaše ljubavne priče. Naravno, ne morate se odreći snimke cijele večeri, grupni popust ovim sniženjem pomogao vam je da si priuštite oboje.

Ako mislite da je nemoguće svu vašu ljubav stisnuti u nekoliko minuta pogledajte gotove uratke na web stranici studija Meštrić.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.