Splitski Megapopust otvorio urede i u Zagrebu i Rijeci

U sklopu ekspanzije u 2012. godini, splitski portal za grupnu kupovinu Megapopust (Megaplakat d.o.o.) otvorio je tijekom ovog rujna svoje urede i u Zagrebu i u Rijeci koji su namjenjeni prije svega B2B poslovanju s tvrtkama i partnerima.

U ukupnoj strukturi prihoda u kolovozu prodaja u Zagrebu činila je 32%, a prodaja u Rijeci 11%, stoji u priopćenju za medije.

Megapopust je u 2011. godini ostvario 2.38 milijuna kuna prihoda i 2.47 milijuna kuna rashoda, čime se je svrstao na 4. mjesto po ostvarenim prihodima u Hrvatskoj no valja uzeti u obzir da je Megapopust među zadnjima ušao u utakmicu grupne kupovine.

Megapopust.hr u Hrvatskoj posluje sa više od tisuću tvrtki koje nude popuste iz djelatnosti kao što su zdravlje, ljepota, saloni, restorani, hoteli, koncerti, edukacije, sportske i zabavne aktivnosti, te proizvodi za dom i zabavu.

Megapopust je agresivno krenuo u širenje, za razliku od ostalih portala za grupnu kupovinu – na tržište zapadne Europe o čemu više donosimo u narednim člancima.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Splitski Megapopust otvorio urede i u Zagrebu i Rijeci

  1. Pingback: JESEN U ZNAKU MEGAPOPUSTA: DOBILI INVESTICIJU IMEX BANKE OD 5 MILIJUNA KUNA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.