Štedite više uz Plati manje i Prijateljski bonus!

Što je grupna kupnja popularnija raste i broj stranica za grupne popuste. Kako bi što bolje međusobno konkurirali uvode sve više dodatnih opcija i pogodnosti za korisnike.

Jedna od njih je i Prijateljski bonus portala Plati manje.  Naime, svaki registrirani korisnik može skupljati bodove i tako ostvarivati dodatne popuste na ponude. Računica je jednostavna,  svaki bod koji skupite vrijedi jednu kunu i za toliko može umanjiti vaš sljedeći račun.

Registrirani korisnik za svaku preporuku portala Plati manje dobiva 5 bodova. Dakle, registracijom na portal u rubrici Prijateljski bonus pojavit će se link za preporuku. Taj link treba podijeliti s prijateljima na Facebooku, MSN, e-mailom ili na neki drugi način.

Kada se vaši prijatelji preko tog linka registriraju na portal te obave prvu kupnju  vi dobivate svojih 5 bodova.

Što više prijatelje skupite i uvedete u grupnu kupovinu baš putem ovog portala vaš Prijateljski bonus postaje veći. Grupnom kupnjom štedite mnogo, a uz posredstvo portala Plati manje možete uštedjeti još više!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Štedite više uz Plati manje i Prijateljski bonus!

  1. Petra says:

    Vrlo interesantna ideja!

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>