Sve za obiteljske proslave dvostruko sniženo!

Svibanj je vrijeme u godini rezervirano za različite obiteljske proslave kao što su prve pričesti, krizme, ali i svadbe te krštenja. Da bi svaka manja obiteljska proslava uspjela ona mora zadovoljiti nekoliko elemenata; okupiti obitelj, osigurati dobru glazbu i naravno, ukusnu hranu.

A što je proslava bez janjetine? Crno Jaje se pobrinulo da za samo 129 kuna kupite kilogram svježe domaće janjetine pečene na ražnju te prilog.

A nakon konkretnog obroka slijedi desert! Za 69 kuna možete kupiti kilogram kolača različitih vrsta kao što su rafaello, trostruki užitak, pita od sira, čokoladni trokut… Uz dodatnu nadoplatu kolači vam mogu biti dostavljeni na kućnu adresu.

Ukoliko ipak želite sami pripremiti slastice za slavljenika i njegove goste zasigurno će vam trebati ovaj stodjelni set za dekoriranje kolača i torti! Za samo 59 kuna dobit ćete 15 vrećica za glazuru, noževe za nanošenje glazure, aplikator, šablone za slova i držače, šablonice u obliku srca, vitica, listića, polumjeseca, vrećice za ukrašavanje s nastavcima u različitim oblicima, plastičnu kutiju za čuvanje svih dodataka i još štošta.

Svakog dana SviPopusti.hr donosi nove ponude stoga svako toliko kliknite jer nikada ne znate kad će se u ponudi naći nešto što vam treba i to sniženo za najmanje 50%!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.