Svi popusti dobili geolokaciju grupnih ponuda!

svi popusti

SviPopusti.hr nastavljaju s brzim rastom i brzim dodavanjem novih opcija za svoje korisnike kako bi im grupna kupovina bila još lakša i bezbolnija, a dostup do vrijednih i atraktivnih grupnih popusta bio još brži i pametniji. Ovaj puta radi se o geolokaciji odnosno pozicioniranju svih grupnih ponuda na njihovu lokaciju na karti razvrstanih pritom na preglede po matičnim gradovima.

Geolokacija vam pruža instantan i precizan pregled svih popusta na karti pa ćete vrlo lako moći ustanoviti koji grupni popusti su trenutno aktivni u blizini vašeg doma, kvarta, vikendice ili radnog mjesta. Na taj način možete uštediti nemale iznose budući da u slučaju kupnje popusta u vašoj blizini nema potrebe za dodatnim troškovima prijevoza i dostave.

Svi Popusti za svoj sustav koriste Google Maps karte tj. Googleov API za digitalne karte pa vjerujemo da će vam sučelje digitalnih karata biti već poznato. Valja pritom imati na umu da brojne grupne ponude tj. usluge i proizvodi koji su aktivni u određenom gradu zapravo nisu locirani na administrativnom području toga grada ili općine već se nerijetko nalaze u inozemstvu ili nekim drugim gradovima u Hrvatskoj, a nerijetko određeni grupni popusti vrijede i na području cijele Hrvatske. SviPopusti.hr na ovaj način i dalje nastavlja biti centralno mjesto i početna točka za grupnu kupovinu u Hrvatskoj.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.