Svi popusti dobili mogućnost pretrage svih ikad objavljenih grupnih ponuda u Hrvatskoj

svi popusti

U skladu s munjevitim rastom popularnosti, SviPopusti.hr ekipa razvija i nove korisne opcije za sve svoje posjetitelje te istovremeno nadograđuje i poboljšava postojeće. Od sada će vam tako na raspolaganju biti pretraga svih do sada ikad objavljenih grupnih ponuda u Hrvatskoj sa svih portala za grupnu kupovinu prema ključnim riječima, baš kao što pretražujete web sadržaje na Google pretraživaču.

Na ovaj način moći ćete jednostavno upisom neke ključne riječi ili pojma pronaći neki od stotina aktivnih grupnih ponuda u Hrvatskoj upisujući pojmove koji vas zanimaju, ali pronaći i sve prošle, prethodno objavljene grupne ponude što u mnogim situacijama može biti vrlo korisno, posebice ukoliko niste sigurni oko detalja istekle grupne ponude za koju ste već prije bili kupili kupon. Također pretragom na SviPopusti.hr moći ćete pronaći i neki od članaka na temu grupne kupovine koje redovito objavljujemo.

Pretraga je jednostavno dostupna upisom pojma u polje ispod naše interaktivne karte.
Želimo vam i dalje ugodno korištenje Svi popusti portala, a sve vaše ideje za poboljšanje i nadogradnju SviPopusti.hr šaljite nam na naš mail [email protected] Sve vaše prijedloge i kritike ćemo pažljivo razmotriti!

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>