Svi Popusti.hr portal dramatično ubrzan, dodana i Pula!

SviPopusti.hr nastavlja svoj strelovit razvoj.
Kako bi poboljšali korisničko iskustvo naših vjernih posjetitelja i usability SviPopusti.hr portala napravili smo temeljite nadogradnje i poboljšanja u programskom kodu portala tako da ćete od sada sve grupne popuste u svim većim hrvatskim gradovima moći pratiti još lakše i brže te na mnogo efikasniji način pronaći upravo onu grupnu ponudu koja vam treba i odgovara.
Svi popusti

S obzirom da broj portala s grupnim popustima pa tako i sama količina grupnih popusta u Hrvatskoj također nezaustavljivo raste u pripremi su i brojne dodatne, zaista korisne opcije koje će nam svima online grupni shopping i pregled grupnih ponuda učiniti još jednostavnijim i lakšim, a sve na dobrobit vas i vašeg džepa.

U skladu s time dodali smo i još jedan grad u naš pregled popusta. Riječ je o Puli, najvećem gradu Istre za koji iz dana u dan raste broj grupnih popusta. Nadamo se da će tako i svi Puležani doći na svoje.

Hvala vam na posjeti, cijenimo vaše povjerenje, učinit ćemo sve da SviPopusti.hr i dalje bude prvo mjesto za pregled svih grupnih popusta u Hrvatskoj.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Svi Popusti.hr portal dramatično ubrzan, dodana i Pula!

  1. Matko Horvat says:

    Da, Puležani su sigurno oduševljeni:)

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>