Svi popusti među najpopularnijim hrvatskim portalima na društvenim mrežama!

Svi popusti mediatoolkit

Ekipa portala Svi popusti može se pohvaliti još jednim lijepim podatkom koji svjedoči o rastu popularnosti SviPopusti.hr weba, ali i grupne kupovine u Hrvatskoj općenito. Naime prema rezultatima analize online alata za praćenje popularnosti web sadržaja na društvenim medijima – Mediatoolkit, Svi popusti su 15. web portal u Hrvatskoj prema ukupnoj količini sadržaja koje su posjetitelji podijelili na Facebooku, što nas svrstava odmah iza portala najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj odnosno ispred mnogih dobro poznatih webova poput RTL.hr.

Ta informacija predstavlja poseban uspjeh ukoliko znamo da su SviPopusti.hr, za razliku od većine ostalih medija, pokrenuti tek početkom ove godine!

Ovaj podatak ujedno govori da su sadržaji na SviPopusti.hr iznimno zanimljivi, korisni i primamljivi posjetiteljima, da ga itekako žele dijeliti sa svojim prijateljima i poznanicima na društvenim mrežama, a u skladu je i s vrlo velikim ostvarenim rastom posjećenosti kojeg Svi popusti bilježe u proteklih nekoliko mjeseci.

I sama službena Facebook stranica SviPopusti.hr portala bilježi vrlo dobre rezultate, vrlo brz rast broja fanova (u trenutku pisanja članka preko 7000) i visok stupanj interakcije sa svojim obožavateljima (“talking about”) što jasno sugerira i koliki utjecaj imaju društvene mreže na rast popularnosti grupne kupovine.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.