Svi popusti opet unaprijeđeni: Dodana mogućnost pregleda grupnih popusta po kategorijama na karti

Svi popusti ponovo su nadograđeni jednom novom vrlo korisnom opcijom posebice za sve one koji redovito prate grupne popuste i koji preferiraju ona grupna sniženja koja su im u neposrednoj blizini.

Na našu interaktivnu kartu sa svim grupnim popustima u Hrvatskoj dodana je mogućnost pregleda kolektivnih popusta prema kategorijama. Svaka kategorija popusta dobila je tako svoju boju i svoju posebnu ikonicu. Na taj način brzo čete uočiti na našoj karti vrstu aktivnog grupnog popusta u vašoj neposrednoj blizini odnsono vrlo lako uočiti gdje se sve nalaze aktivni grupni popusti one kategorije koja vas zanima npr. vidjeti u kojim sve dijelovima grada se može nešto pojesti po duplo nižoj cijeni od uobičajne ili na prvi pogled vidjeti postoji li grupni popust na restorane i hranu u vašem kvartu ili blizu mjesta gdje radite i provodite veći dio dana.

Ova opcija aktivirana je za sve gradove koje pratimo na SviPopusti.hr, no imajte na umu da su pojedini popusti aktivni u nekom gradu no zapravo se odnose na lokacije izvan tog grada. To se posebno odnosi na kolektivna sniženja za putovanja, a njih ćete pak lako uočiti ukoliko odzumirate kartu.

Grupni popusti na karti slijede logiku opće kategorizacije popusta pa su tako grupni popusti za:
HRANU – označeni tamno crvenom bojom
PUTOVANJA I SMJEŠTAJ – označeni narančastom bojom
MASAŽE – označeni plavom bojom
LJEPOTU I ZDRAVLJE – označeni ružićastom bojom
SPORT – označeni zelenom bojom
DOGAĐANJA – označeni ljubičastom bojom
EDUKACIJU – označeni smeđom bojom
AVANTURE – označeni žutom bojom
OSTALI POPUSTI – označeni crnom bojom

Nadamo se da će vam sva naša poboljšanja na kojima i dalje intenzivno radimo pomoći da pronađete baš ono što vas zanima, jednostavno, brzo i po drastično sniženoj cijeni!

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.