Svi popusti prenose pregršt ponuda za sportske aktivnosti

Zdravim životom bi trebali živjeti svakoga dana cijele godine, ali najčešće nam takve  ideje na pamet padnu tek u proljeće. Do početka ljeta odbrojavamo dane  i ako do sada nismo ništa radili teško da ćemo se utegnuti za kupači kostim, ali na zdravlju treba raditi neprestano stoga nikad nije kasno za početak. Svi popusti prenose pregršt ponuda za tjelovježbe i teretane po više nego dvostruko sniženim cijenama. U kombinacijama s anticelulitnim tretmanima i zdravijom prehranom za samo dva mjeseca možete svoje tijelo potpuno preoblikovati!

Grupni popust i RG Sport centar nude  65% popusta na cijela dva mjeseca neograničenog korištenja teretane  i finske saune. Za 249 kuna dva mjeseca možete se dva mjeseca neprestano rekreirati i raditi na svom zdravlju i tijelu. Stručno osoblje koje možete pitati za savjet o prehrani ili najboljem fitnes  programu stoji vam na usluzi. Teretana je opremljena i spravama s kardio programom te ringom i vrećama za boks.

RG  Sport centar na Bagateli nudi specijalizirani program za mršavljenje u 60 dana. Ponuda uključuje svakodnevno korištenje teretane i individualni trening s trenericom tri puta tjedno po 60 minuta. Body workout trening prvenstveno ojačava trbuh i stražnjicu, ali je namijenjen i ostalim mišićnim skupinama. Uz  to,  jednom tjedno uživajte i u sauni te sportskoj masaži.  Ovaj intenzivni program mršavljena naglasak stavlja na osobu, dakle svaki program je strogo prilagođen potrebama svakog klijenta.

Šalji Dalje donosi ponudu Wipe off fitnes centra. Jedan mjesec možete teretanu koristiti za svega 99 kuna. U cijenu je uključeno i korištenje ručnika. Teretana se prostire na čak 200 kvadrata, a na usluzi su vam i treneri kojima se uvijek možete obratiti.

Ako se jednostavno želite rekreirati i zabaviti, a ljubitelj ste tenisa kupite kupon za 4 sata tenisa u Tenis Centru Sopot.  Šalji Dalje se pobrinuo da vas ova ponuda košta samo 50 kuna.

Svaki početak je težak i vi ste svoj početak odgađali mjesecima, ali više nemate isprike! Izaberite jednu od ponuda i radite na svom tijelu. Imat ćete više energije i bit ćete zadovoljniji samim sobom. Ne kaže se uzalud, u zdravom tijelu zdrav duh!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.