Svi Popusti unaprijeđeni i spremni za zanimljivu i plodnu jesen!

Mnoštvo novotarija zapljusnulo je portal Svi Popusti s prvom jesenskom kišom.

Po svemu sudeći ova će jesen biti vrlo užurbana, zanimljiva i dinamična i na području grupne kupovine budući da su se već pojavili i brojni novi portali s grupnim ponudama koji su već i uvršteni na naš objedinjeni popis svih grupnih popusta, a neki koji još nisu krenuli već su nam se i najavili.

Osim jesenskog ugođaja koji je zavladao i na našem dizajnu nakon dugog i toplog ljeta, SviPopusti.hr portal je unaprijeđen i mnoštvom korisnih opcija. Sam sustav je ubrzan, dodana je mogućnost kategoriziranja grupnih ponuda kako bi vam pregled svih grupnih popusta na jednom mjestu bio još brži, pregledniji i jednostavniji. Osim toga, sve grupne popuste sada je moguće i sortirati po različitim kriterijima (cijena, vrijednost i broj prodanih kupona) što vam često može pružiti razne zanimljive i korisne informacije o popularnosti i prodajnim rezultatima portala za grupnu kupovinu.

Povratak s godišnjih odmora brzo je ostavio traga i na rastu popularnosti SviPopusti.hr koji i dalje nezaustavljivo raste i koji će od sada sve grupne popuste i sve kolektivne ponude još bolje analizirati, uspoređivati i servirati svojim posjetiteljima!

Hvala vam na povjerenju i kupujmo zajedno i dalje sve pametnije i povoljnije!
SviPopusti.hr će vam u tome i ubuduće zdušno pomagati!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.