Svipopusti.hr donose desetke grupnih popusta za njegu kose!

Među ponude koje je dobrom dijelu Hrvata već postalo sasvim normalno redovito kupovati svakako treba uvrstiti one za njegu kose. Naime, uz grupne popuste može se uštedjeti najmanje 50% i tako popraviti situaciju u svome novčaniku.

Sunce, more i sol, osim kože, isušili su i našu kosu i sad je vrijeme da joj pružimo njegu kakvu zaslužuje. Svipopusti.hr pronašli su nekoliko ponuda kojima to možete učiniti i dobro uštedjeti.

Kompletnu njegu kose, koja uključuje botoks i fen frizuru ili bojanje ili pramenove uz šišanje, njegu i fen frizuru uz Ponudu dana možete isprobati za samo 89 kuna! Botoks dubinski i dugotrajno njeguje vašu kosu, a nanosi se ultrasoničnom infracrvenom peglom radi dubljeg i boljeg prodiranja te je nakon tretmana kosa vidno sjajnija, mekša, zdravija!.

Ponuda dana i jedan splitski frizerski salon nude uštedu od čak 68%, pa si za samo 35 kuna možete priuštiti dva pranja kose posebnim keratinskim šmponom i dva feniranja!

Ukoliko je vašom kosi potrebna kompletna njega koja uključuje pramenove ili preljev, šišanje, pranje kose i fen frizuru uz ovu ponudu možete uštedjeti čak 191 kunu, odnosno ovaj makeover platit ćete samo 129 kuna. A za istu cijenu možete isprobati i jako popularne dvobojne pramenove!

Pranje, pramenove ili bojanje, šišanje i fen frizuru ovdje možete kupiti za samo 109 kuna, a dubinski obnoviti kosu možete i s uštedom od 65%. Ovaj popust uz standardnu frizersku ponudu dodaje i obnovu kose organskom maskom.

Redovna i pravilna njega kose od neprocjenjivog je značaja za kvalitetu kose, a uz popuste koje za vas nude svipopusti.hr vi je ne trebate skupo platiti!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.