SviPopusti.hr medijski pokrovitelj Liburnia Film Festivala

Posrtal SviPopusti.hr ove je godine jedan od medijskih pokrovitelja 11. Liburnia Film Festivala. Festival s dugogodišnjom tradicijom prikazivanja dokumentarnih filmova održava se u Ičićima, pokraj Opatije u romantičnj atmosferi primorske lučice.

Za vrijeme 4 dana trajanja festivala prikazat će se 25 filmova u konkurenciji, a na kraju svake večeri slijedi bogati glazbeni program, u sklopu kojega će nastupiti i bendovi Svadbas i Repetitori.

Osim projekcija i zabavnog programa, svakog dana će se održavati i brojne radionice i predavanja.

Svaki dan podjeljen je u dva programska bloka (20:30 i 22:45), s pauzom za osvježenje na šanku. Festival zapravo počinje s nultim danom (utorak, 27.08.2013.) u sklopu kojega će se prikazati filmovi izvan konkurencije – iz regionalnog programa.

Ono što ovaj festival čini posebnim je njegova atmosfera (ulaz na sve projekcije i događanja je besplatan i sve se odvija na otvorenom, pokraj mora, ispod zvijezda), te činjenica da se radi o jedinom festivalu koji prikazuje najnovije od hrvatskog dokumentarnog filma.

Više o filmovima koji će se prikazivati pogledajte u programu 11. LFF-a, a ukoliko vas neki od filmova zanima, vrijeme njegovog prikazivanja pogledajte u rasporedu prikazivanja.

Ukoliko se dvoumite, pogledajte kako je bilo prošle godine i sigurno ćete se zaljubiti u predivnu atmosferu Liburnia Film Festivala.

This entry was posted in Ostalo. Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>