“To šiba!” klima uređaj ovog ljeta neće biti potreban, servisi su na akciji!

“30 Celzijavaca u hladu, Yugić juri po magistrali, bunker pretrpan stvarima pa su prijenosni frižider pod nogama, nas pet i otvoreni prozori. Apartman u uređenom odmaralištu čeka još jednu obitelj koja  prekuhana stiže s kontinenta…”

Tako nekako zvuče i vaša sjećanja od prije dva, tri, četiri desetljeća? U vrijeme kad se putovanje na odmor automobilom, a ne zadimljenim javnim prijevozom smatrao gotovo luksuzom, a klima uređaj u automobilu znanstvena fantastika o udobnosti prijevoza u automobilu nitko nije previše razmišljao.

Danas je klima uređaj standardna oprema svakog automobila, no mnogi zaboravljaju da da bi on kvalitetno radio treba i redoviti servis svake dvije godine. Naime, godišnje se  količina rashladnog sredstva  gubi za tri do osam posto što se servisom nadoknađuje,  prazni se zatvoreni sustav, ispušta se staro ulje, rashladno sredstvo se važe, reciklira i oslobađa vlage.

Sve to kako bi se izbjegli mogući kvarovi i veliki troškovi popravka uređaja, ali i očuvalo zdravlje svih putnika u automobilu koji zaslužuju udisati čisti (hladan) zrak.

Punjenje auto klime, dezinfekcija uređaja i zamjena filter klime s ovom će vas ponudom koštati svega 149kuna, za istu cijenu možete dobiti punjenje i servis klima uređaja i putem ove ponude, a istu uslugu s još deset kuna uštede nudi ovaj grupni popust.

Ukoliko vam lokacijom nijedna od ovih ponuda ne odgovara, ostale potražite ovdje i za manje od 150 kuna osigurajte si ugodnu, sigurnu i zdravu vožnju ovog ljeta kako bi sjećanje s početka ovog teksta i dalje ostalo smao sjećanje.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.