Top 3 ideje za povoljan ljetni odmor

Ljeto je pred vratima. Bliži se kraj škole i ljetovanje kojeg svi nestrpljivo očekujemo. Ali još uvijek ne znate kamo na odmor? Dopustite da vam pomognemo. U nastavku vam predstavljamo top 3 ideje za ljetni odmor po super cijenama

Paviljoni Ad Turres Superior, Crikvenica

U popularnoj Crikvenici koja je poznata po čistom moru, očekuju vas Paviljoni Ad Turres. Uživajte u početku ljeta na prekrasnim plažama i prepustite se sunčevim zrakama. Iskoristite priliku za malo drugačiji ljetni odmor. Istražite okolicu. Posjetite Rijeku koja je udaljena samo 30 kilometara od Crikvenice. Ne propustite posjetiti i otoke Cres i Rab, koji su poznati kao biseri Kvarnera. Ili jednostavno istražite Crikvenicu i njezine povijesne znamenitosti. Fantastična ponuda s uključenim polupansionom za samo 302 kn/osoba/noć čeka vas na ovom linku.

Villa Kaštela All Saints, Kaštela

U Dalmaciji se već neko vrijeme mogu vidjeti poznata svjetska imena. Ako još uvijek niste bili tamo, svakako to morate učiniti. A ako ste već svjedočili dalmatinskim ljepotama, krajnje je vrijeme da to učinite još jednom. Villa Kaštela All Saints nalazi se u gradu Kaštela. Ovaj grad je muza za mnoge pjsenike koji su u svojim djelima opisivali njegovu ljepotu. Posjetite Kaštelu i vi i započnite ljeto s posebnom energijom. Odmor s uključenim polupansionom samo 280 kn/osoba/noć! Provjerite ponudu na ovom linku.

Hotel Mediteran, Crikvenica

Opet smo se u Crikvenici. Kvarner jednostavno ne možemo zaobići. Ne propustite ovu jedinstvenu lokaciju. Hotel Mediteran čeka vas odmah uz more. Nudi unutarnji i vanjski bazen. Ali more je tako blizu da mu nećete moći odoljeti. Umjesto materijalnih stvari, na kraju školske godine poklonite svojoj djeci divne zajedničke trenutke. Uživajte u morskom zraku i prekrasnim plažama. Istražite Crikvenicu ili posjetite Opatiju i druge kvarnerske gradove. Povoljan boravak tik uz more – samo 265 kn/osoba/noć! Rezervirajte svoj termin na ovom linku.

Za sve nas, svibanj i lipanj su poprilično stresni mjeseci. Posebno za one koji pripremaju djecu za kraj školske godine. Nakon teškog zaključka školske godine, priuštite sebi i svojoj obitelji odmor. Skočite na Megabon i provjerite ponude koje su za vas pripremili Paviljoni Ad Turres, Villa Kaštela All Saints i Hotel Mediteran.

This entry was posted in Jeftina putovanja, Ljetni odmori. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.