Totalno.hr – totalno zanimljive stvari novog portala za grupnu kupovinu

Totalno.hr je portal grupne kupovine čije ponude od nedavno možete pratiti na svipopusti.hr. Iz totalno.hr najavljuju kako će stalno nagrađivati. Pratit će svaki Vaš like, kupnju i prijatelja kojeg dovedete na Totalno.hr.

Portal daje 50 kn na Vaš totalno.hr račun za svakog prijatelja kojeg dovedete. Kako bi se kvalificirali, morate obaviti prvu kupnju i spremni ste za pozivanje. Nakon što se ulogirate u dijelu „moje pozivnice“ unesite e-mail adrese prijatelja koje želite poslati ili im jednostavno možete poslati Vaš jedinstveni link za prijavu. Čim se neki prijatelj prijavi preko Vas i obavi svoju prvu kupnju, to ćete vidjeti na stranici moje pozivnice i spremni ste za trošenje novaca koja će se u budućoj kupovini automatski oduzeti od ukupnog iznosa plaćanja.

Na ovaj način možete pozvati neograničen broj prijatelja i za svakog prijatelja dobiti 50 kn.

Još jednu novost donosi ovaj portal. Kažu kako najviše vole lojalne kupce koji se stalno vraćaju pa će njih i dodatno nagraditi. Ukoliko podijelite sa svojim prijateljima mjesto koje ste posjetili preko Totalno.hr možete osvojiti Loyalty karticu kojom imate pravo na dodatan popust svaki put kada se vratite na to mjesto. Drugim riječima, npr. trajan popust u određenom restoranu.

Isplati se grupno kupovati!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.