Tri romantična dana za dvoje u Radisson Blu Resort & Spa u Dubrovačkim Vrtovima Sunca za 1.199 kuna

Kolektiva donosi ponudu koji nikako ne želite propustiti! Riječ je o tri luksuzna i romantična dana za vas i vašeg partnera u Radisson Blu Resort & Spa Hotelu u Dubrovačkim Vrtovima Sunca za 1.199, umjesto 2.416 kuna.

Ponuda se odnosi na dva noćenja u deluxe sobi uz buffet doručak , dnevni besplatan transfer do Starog grada i natrag (radi se o Mini bus transferima po unaprijed dogovorenom rasporedu), zatim čokoladno iznenađenje u sobi, jedna masaža od 25 minuta po osobi, WiFi, ulaz u Spa centar, ulaz u Sportski centar, vanjski ili unutarnji parking. Ali ni to nije sve…

Dodatno ponuda uključuje: prva rezervacija dobiva upgrade u Honeymoon suite najvišem katu, sljedećih 10 dobivaju besplatan upgrade u Junior suite, mogućnost kupnje karata za cabaret nastup Natali Dizdar i romantičnu Gala večeru.

Dubrovački Vrtovi Sunca je u potpunosti integrirani resort veličine 22 hektra, smješten na predivnoj obali Jadranskog mora. Resort je lociran svega 12 kilometara od Starog grada Dubrovnika, u potpunosti uklopljen u prirodne ljepote Hrvatske obale. Hotel posjeduje 201 sobu s pogledom na more te 207 potpuno opremljenih rezidencija sa vanjskom terasom i vrtom također s pogledom na more.

Dubrovnik je idealan grad za zaljubljene. Njegove uske ulice, ugodne tople kavanice „razbacane“ po cijeloj povijesnoj jezgri, mistične utvrde grada, šetnice lungo mare nude bijeg od svakodnevne užurbanosti za zaljubljene, ali i sve one koji čeznu za uživanjem u mjesečinom obasjanom Porporelom. Dubrovnik vam nudi skrivene kutke u kojima i najpoznatiji mogu ostati incognito.

Između ostaloga, britanski Guardian 2010. godine je Dubrovnik proglasio drugom najpoželjnijom destinacijom za Valentinovo između 20 gradova u cijelom svijetu koji su ušli u uži izbor. Posjetite ga i vi te uživajte u Radisson Blu Resort Hotelu, koji će se pobrinuti za vaš idealan odmor.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.