Uhvati val daje 56% popusta na infracrvenu saunu za dvije osobe

Uhvati val u suradnji s centrom “Oaza” daje popust u visini od 56% na polusatni boravak u infracrvenoj sauni za dvije osobe. Platite samo 79 kuna, umjesto 180 kuna i zajedno s vama dragom osobom odmorite se od napornih briga i obaveza. Preporodite se u potpunosti!

Infracrvena sauna je malo zastupljena na našim prostorima pa se o njoj relativno malo zna. Radi se o sauni napravljenoj od drveta nordijske omorike u kojoj se zagrijavanje vrši pomoću dugih infracrvenih zraka. Infracrvene zrake stvaraju toplinu koja izuzetno odgovara našem tijelu. Priodan izvor infracrvenih zraka je sunce, čiji spektar sadrži 60% ovih zraka. Ako naše tijelo ne dobiva dovoljnu količinu infracrvenog svjetla od sunca, postajemo bolesni i depresivni. Dakle, infracrvena toplina je neophodna za zdravlje svih živih bića.

Infracrvene zrake prodiru do 1 cm u kožu i potkožno tkivo, a zatim se toplina putem krvotoka prenosi u dublja tkiva (prodirujući čak do 5 cm). Zahvaljujući intenzivnom dubinskom djelovanju, znojite se iznutra prema površini kože, a količina znojenja i intezitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni.

Temperatura u infracrvenoj sauni se kreće u rasponu od 50 do 60°C što je još jedna prednost za one kojima ne odgovaraju visoke temperature klasične saune.

Boravak u infracrvenoj sauni je jednokratan i iznosi do 30 minuta. Klijent treba osjećati ugodnu toplinu. Nakon toga slijedi tuširanje, relaksacija i osvježenje laganim napitcima.

Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, smanjuje stres i otklanja napetost u mišićima. Blagotvorna je za detoksikaciju, odnosno otklanjanje štetnih materija i toksina iz organizma i za pročišćavanje kože. Infracrvena sauna jača imunološki sustav. U medicini, infracrvena toplina koristi se za smanjenje bolova u zglobovima, leđima i vratu, kod reume, artroze, neuralgije, smanjuje bol kod kroničnog umora i fibromijalgije, pomaže kod tretmana celulita, alergije i nekih kožnih oboljenja.

Kako bi vaš organizam bio u dobroj formi cijelu zimu, kupovinom četiri kupona, peti tretman je gratis, što čini ovu ponudu još primamljivijom!

Odmorite se od napornih dana hladne svakodnevice, posjetite “Oazu”, opustite se i pustite brige “na pašu”. Toplinom prirodnog sunca u ove zimske dane osjećati ćete se fenomenalno u svim pogledima.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.