UhvatiVal.hr – start koji ne obećava

Istog dana kada i portal za grupnu kupnju TrebamTo.hr (ovaj ponedjeljak) pokrenut je i njegov konkurent – UhvatiVal.hr. Za razliku od TrebamTo, UhvatiVal izgleda krenuo je sasvim suprotnom i očito ne tako plodonosnom poslovnom logikom.

Visoke cijene i širokim masama neinteresantne ponude, bez kreativne dimenzije koja bi ih izdvojila iz sada već zahuktale konkurencije, nisu polučile dobre prodajne rezultate. U isto vrijeme TrebamTo oba dana poslovanja prodaje maksimalan broj kupona.

Relativno dobar vizualni dojam sitea UhvatiVal.hr nije popravila činjenica da su očito krenuli nepripremljeni, bez zanimljivih ponuda, bez pokrivenosti više gradova i bez značajnije baze fanova na društvenim mrežama (svega stotinjak obožavatelja na Facebooku) te s očitim tehničkim propustima (adresa sitea bez “www” prefiksa im vodi na dev poddomenu zaštićenu lozinkom!).

Hoće li se ovaj trend nastaviti pa da se ponovi slučaj Nepropustilice (ugašeni takoreći i prije pokretanja) ili će UhvatiVal prerasti u neuhvatljivi Tsunami ostaje za vidjeti.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.