Ulaznice za koncerte, kazališta, kino predstave – i to je na grupnom popustu!

O vikend putovanjima, avanturističkim izletima i bogatim večerama već smo nekoliko puta pisali. I zaista, preko svipopusti.hr možete uštedjeti mnogo, a i dalje si priuštiti nezaboravna iskustva.

No, kako se to obično kaže, ni to nije sve! Izdvajamo još nekoliko ponuda koje možete iskoristiti i zabaviti se u dobrom društvu za malo novca :)

Zanimljiva ponuda stiže iz Promotive, prijevoz party autobusom na I AM LEGION koncert 13.10. u Ljubljanu. Preko ove ponude možete uštedjeti  49 kuna na prijevoz i kupiti ulaznicu za koncert za 10 eura manje.

Odlazak u kino ne bi trebao biti luksuz, no ako sebi i  dragoj osobi želite priuštiti potpuni užitak iz novčanika ćete morati izdvojiti troznamenkastu cifru. Kako tome ne bi bilo nužno tako, Kolektiva i Cineplexx osigurali su popust od 41% na dvije ulaznice za kino i dva gazirana pića.

Ukoliko ste ipak više kazališni tip iskoristite ovu ponudu i pogledajte predstavu Terapija u Lisinskom za samo 30 kuna.

Za kraj izdvajamo još i popust na ulaznicu u zoološki vrt na Marjanu u Splitu. Za samo 5 kuna priuštite svojoj djeci, ali i sebi edukativan i zanimljiv izlet!

Svipopusti.hr nude mnogo mogućnosti, izaberite onu koja vam najbolje odgovara i jednostavno – uživajte :)

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>