Uštedi.hr NIJE portal za grupnu kupovinu

Uštedi

Budući da smo u posljednjih nekolika dana od naših posjetitelja u više navrata dobili upite o eventualnom uvrštenju Uštedi.hr portala na pregled svih grupnih popusta našeg portala SviPopusti.hr mislimo da bi bilo dobro ovim putem razjasniti da se u slučaju tog, nedavno pokrenutog portala Uštedi.hr NE radi o portalu za grupnu kupovinu.

Zašto je tome tako?
Prije svega iz samog koncepta portala već na prvi pogled je jasno da se ne radi o portalu koji se temelji na principu koncepta grupne kupovine (odnosno popusta 50% – 90% ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih kupaca). Nadalje na portalu Uštedi.hr se nude u glavnom proizvodi s količinskim ograničenjem, a u rubrici Česta pitanja je i jasno naznačeno da se ne radi o portalu za grupnu kupovinu.

S obzirom na sve to SviPopusti.hr neće objavljivati ponude s portala Uštedi.hr no naše posjetitelje pozivamo da iskoriste mogućnosti tog online servisa ukoliko sami procijene da se radi o dovoljno zanimljivim i atraktivnim ponudama.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>