Uštedite više od 1000 kuna na internetsku knjigu vjenčanja!

Grupni.hr donosi još jedan novitet u svijetu grupnih kupovina – popust na internetsku knjigu vjenčanja! Pitate se što je to?

Internetska knjiga vjenčanja zapravo je vaša osobna internetska stranica na kojoj se mogu naći sve drage vam fotografije uz popratni tekst. Stručnjaci tvrtke Kleomens će se pobrinuti da to izgleda profesionalno, a kome će sve stranica biti dostupna ovisi o vama. Ova specijalna cijena od 800 umjesto 1845 kuna uključuje godinu dana smještaja stranice na određenoj adresi,  CD zapis kompletne knjige vjenčanja te mogućnost prijave na google tražilicu.

Nakon svakog velikog događaja, a pogotovo vjenčanja svi jedva čekamo pogledati i prokomentirati snimljene fotografije. Primjerice, link na vašu knjigu vjenčanja možete upisati odmah na zahvalnice kako bi svi gosti mogli fotografije vidjeti čim stignu na internet. Naravno da ništa ne može zamijeniti listanje lijepog u kožu uvezenog albuma s fotografijama s vjenčanja, ali ne mogu svi koji bi to željeli to i učiniti. Omogućite dalekim rođacima da se osjećaju kao da su bili na vašoj svečanosti jer imati internetsku knjigu vjenčanja svakako je mnogo profinjenije od slanja fotografija jumbom mailom ili kreiranja albuma na Facebooku.

Naravno, osim vjenčanja na ovaj način možete sačuvati bilo koji događaj koji vam je važan, a obilježili ste ga fotografijama.

Dakako, internetska knjiga može biti i originalan poklon vama dragim  osobama. Potrudite se sakupiti njihove fotografije, uobličiti neki popratni tekst i razveselite voljene!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>