Uz Grupni popust do 8 sati Zumbe za samo 125 kuna

Grupnipopust u suradnji s plesnom školom Fredi Dance, poziva vas da kroz 2 tjedna po 60 minuta, na više zagrebačkih lokacija, upoznate popularni ples Zumbu i osjetite na vlastitoj koži kako izgleda najzabavniji način za skidanje kilograma i to za svega 125 kuna, umjesto 250 kuna, odnosno uz popust od 50%. Lako pamtljivi pokreti, koraci i koreografije te druženje uz odličnu glazbu u osnovi kriju pametno osmišljen trening snage. Zumba akteri i ne stignu razmišljati o činjenici da uz aerobik fitness zapravo odrađuju kardiovaskularni trening, tijekom kojeg se može izgubiti i oko tisuću kalorija. Zumba se temelji na principu – radi tako da i moja mama to može plesati. Djeluje na mješavini plesa i fitnessa, inspirirano latino glazbom. Za zumbu ne trebate partnera, nije potrebno plesno znanje, a svakako ne trebate biti ni stručnjak u aerobiku. Nije važno ni koliko imate godina, jeste li muškarac ili žena, a ni to koliko dobro pamtite koreografije. Zumba se zasniva na jednostavnosti, koja uz stjecanje kondicije izaziva i valove hormona dobrog raspoloženja. Bitno je samo da ste spremni uživati u velikom partyju, u kojemu se uz jednostavne korake pleše na zvukove salse, merengea, cumbiea, reggaetona, sambe, trbušnog plesa, hip-hopa i ostalih vrućih ritmova. No o tome najbolje svjedoče žene, koje na brojnim internetskim forumima raspravljaju o vremenima prije i poslije ulaska zumbe u njihov život, ne skrivajući oduševljenje svojom novom, vitkijom figurom.

Plesni centar Fredi najpoznatija je zagrebačka plesna škola. Rekreaciju vode licencirani učitelji pod vodstvom Božene Pleš. Ponuda je dostupna na više lokacija i u više večernjih ili jutarnjih termina. Ponuda se odnosi na lokacije: Zagreb, Iblerov trg (večernji termini), Selska-Ozaljska (prijepodnevni i vikend termini), Sv. Nedjelja (vikend termini), V.Gorica (srijeda, subota).

Zumbu je 1986. godine osmislio muškarac, plesač i koreograf te najpoznatiji kolumbijski instruktor aerobika Alberto Beto Perez, kada je zaboravio glazbu koju je koristio na svojim satovima. Spasilo ga je nekoliko CD-ova s klasičnim latino ritmovima salse, merenga, kumbije i reggaetona, na koje je uspješno odradio improvizirani sat aerobika. Vidjevši oduševljenje na licima polaznica, shvatio je da je mješavina klasičnih pokreta za oblikovanje tijela te plesnih latino koraka dobitna kombinacija za uspješno i zabavno vježbanje.

Ubacite se među hrvatske plesne prvake, one koje ste imali prilike pratiti u Plesu sa zvijezdama, oznojite se s njima, upoznajte ih osobno, otkrijte tajnu iza njihovih plesnih pokreta ili žicajte za plesni savjet, zaplešite na način na koji to radi 10 milijuna ljudi diljem svijeta.

Zumba je zabavna i zarazna, zaplešite, oduševiti će vas!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.