Uz MudruKupovinu i MegaPopust do sigurnog i toplog doma!

Pad temperatura prisilio je mnoge da počnu ranije grijati svoje stambene prostore nego su to planirali, no većini su se građana na putu do toplih domova neispravne ili zapuštene plinske instalacije. Servis plinskih bojlera trebao bi se obaviti u ljetnom razdoblju, tj. odmah nakon što smo domove prestali grijati. Rijetki tada nađu vremena i novaca odvojiti za ovaj bitan servis. Ako niste do sada servisirali svoj bojler, obavezno ga servisirajte sada kada još nije počela prava zima da ne biste usred najveće hladnoće morali prisilno isključiti grijanje, ili još gore da se ne dogodi veća šteta i katastrofa.
Ovaj posao se ne bi smio nalaziti u rubrici „Mala kućna radionica“ i servisiranje bi se trebalo prepustiti stručnim osobama. Zapravo, rad sa plinski uređajima vrlo je opasan i mogu ga obavljati samo stručne osobe. Servis bojlera obavlja se kako bi aparat učinkovitije, dugovječnije i sigurnije radio. Po preporuci, servis bi trebao obavljati svake godine, a i interval između dva servisa nikako ne bi trebao biti dulji od dvije godine.
Mudra Kupovina i Mega Popust pomažu Vam da spremno dočekate zimu. Pogledajte na njihovim stranicama ponude za servisiranje plinskih bojlera i probleme izbjegnite na vrijeme.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.