Uživajte grupnom kupovinom u čokoladi


Čokolada
???? Mmmmm… Postoji li netko tko ne voli taj slatki raj za nepce?! Teško, ali vjerojatno većina vas misli kako bez obzira na to koliko se dobro osjećali kada se kockica topi u vašim ustima, isti osjećaj užitka ne biste imali kada stanete na „prijatelja“ koji vas vraća u realnost i podsjeća vas na sva ona dobro znana pravila o zdravoj prehrani.
No, čokolada ima i puno dobrih strana za zdravlje. Znanstvenici sa Sveučilišta Heinrich Heine u Düsseldorfu izlagali su osobe koje redovito uživaju u čokoladi UV zračenju i otkrili da su nakon šest tjedana imale 15% manje crvenila u usporedbi s onima koje ne jedu čokoladu. Vjeruje se da sastojci u čokoladi djeluju poput UV-filtra. Očigledno je da čokolada poboljšava krvotok i kožu bolje opskrbljuje hranjivim tvarima, ublažava umor i potiče neuroprijenosnike odgovorne za upravljanje spavanjem i raspoloženjem. Čokolada stimulira produkciju endorfina koji nam daje osjećaj užitka i zadovoljstva. Ona sadrži serotonin, prirodni podizač raspoloženja i antidepresiv (dakle, konzumacija obavezna ponedjeljkom kada se svi vraćamo u realnost nagomilanih obaveza). Talijanski znanstvenici kažu i da žene koje je redovito konzumiraju  imaju izraženiji libido, lakše i jače se uzbude kada je seks u pitanju, a i orgazam doživljavaju lakše i češće.
Za sve Vas koji i dalje želite uživati u ovoj poslastici bez ikakve grižnje savjesti donosimo dvije zanimljive ponude.
Na Bagatela.hr je trenutno ponuda za masažu cijelog tijela čokoladnim uljem u trajanju od 60 minuta u Studiju Geranij. Čokoladna masaža će Vas opustiti i podići raspoloženje te nahraniti  Posebno se preporuča osobama koje su  stalno izložene stresu i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno.Kupovinom ove ponude možete uštedjeti čak 100 kn.
Druga čokoladna ponuda je 50% popusta na čokoladnu depilaciju nogu+ depilacija bikini područja+ brazilska depilacija u salonu Svijet ljepote.Čokoladna depilacija je zapravo depilacija klasičnim voskom u koji je dodan ekstrakt čokolade koji će dodatno nahraniti Vašu kožu. Učinci su isti kao i kod klasične depilacije i nažalost, suprotno uvriježenom mišljenju, nije ništa manje bolna Ukoliko želite kupiti ovu ponudu požurite na megapopust.hr jer ponuda uskoro istječe..

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.