Uživajte u jeseni uz popuste na izlete

Jesenski dani idealni su za izlete u prirodu, degustiranje vina i slastica od kestena. Tu su i proslave Noći vještica, Kestenijade i Martinja za one željne zabave, a možete se uputiti i na vikend odmor u drvenu kućicu i uživati u šuškavom lišću i tradicionalnoj kuhinji.

Za samo 115 kn posjetite Marunadu u Lovranu, najpoznatiji festival kestena u Hrvatskoj. Osim tradicionalnih pečenih maruna možete isprobati razne specijalitete i slastice spravljene od domaćih maruna.

Na obali rijeke Mrežnice proslavite dan sv. Martina. Dva dana s jednim noćenjem za samo 549 kn uz bogat buffet doručak, proslavu Martinja, večeru, neograničenu konzumaciju mladog crvenog vina i živu glazbu.

Za one željne maskiranja, zabave i jezovitih priča tu je odlična ponuda za posjet Magic Halloween Gardaland atrakciji za samo 209 kn. Čudovišta, vampiri, zombiji, svi su pozvani, a za one u strašnim maskama ulaznica u zabavni park je snižena.

Svi ponekad trebamo pobjeći od stresa i obaveza, a najbolji način je zaputiti se u malu drvenu kućicu u netaknutoj prirodi. Za samo 599 kn možete na 3 dana unajmiti drvenu kuću na brdu Kamenjak iznad Stubičkih Toplica, a uz to besplatni uživati u Termama Jezerčica.

Možete se odmoriti i u Hrvatskom zagorju, kraj mirisnih livada i šuma u Kleti Kozjak u blizini Zagreba. Cijena za jedno noćenje za dvoje s doručkom s popustom iznosi 259 kn.

Sve ostale ponude pogledajte na SviPopusti.hr i uživajte u jesenskim danima!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.