Valamar i SviPopusti.hr surađuju da vam odmor bude još bolji!

suradnja valamara i svipopusti.hr

Valamar, najveća hotelska kuća u Hrvatskoj koja drži gotovo 10% svih kategoriziranih ležajeva u Hrvatskoj uključujući neke od najboljih hotela i apartmana u zemlji, i SviPopusti.hr, vodeći agregator svih velikih popusta u Hrvatskoj, uspostavili su medijsku suradnju putem koje su posjetiteljima odnosno gostima koji rezerviraju svoj odmor online omogućeni veliki popusti, do čak 30% na čitav niz smještajnih jedinica, hotela i apartmana, u provjerenim Valamarovim destinacijama –
Poreču i Rapcu u Istri, Krku, Pagu, Dubrovniku!

Pozivamo vas svakako stoga, ako se još uvijek niste odlučili gdje provesti godišnji, ukoliko su vam Valamarove destinacije do sada bile nedostupne ili ako još definitivno niste rezervirali svoj odmor, da svakako provjerite velike popuste što vam ih je Valamar pripremio.

Popis svih ponuda možete naći OVDJE.

Valamar također osigurava i tzv. “Lowest price guarantee” jamstvo što praktično znači da vam garantiraju najnižu cijenu na Internetu. Ako vam pak ipak pođe za rukom da nekim čudom negdje drugdje ipak uspijete naći jeftiniju ponudu za istu smještajnu jedinicu, onda će vam Valamar odobriti ne samo smještaj po toj nižoj cijeni već i dodatnih 5% popusta.

Ponude se odnose na smještaj tijekom ostatka ljetne sezone i u posezoni zaključno s 22. 9. 2013.

U vrhunsku kvalitetu Valamarovih smještajnih kapaciteta i turističkih usluga općenito ne treba sumnjati jer ukoliko se sami do sada niste uvjerili lako možete pročitati recenzije i dojmove mnogih zadovoljnih gostiju na nezavisnim web portalima i online servisima kao što je primjerice tripadvisor.com.

Valamar.com i SviPopusti.hr vam žele ugodno, dugo, veselo i toplo ljeto!

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.