Veliki preokret – Crno jaje otvorilo trgovinu u Zagrebu!

PoslovniPuls (Foto: PoslovniPuls)

Već smo govorili o portalu Crno jaje koji je u vrlo kratkom vremenu od pojave na tržištu “prešišao” tada veće igrače od sebe. Ovih dana, dvije godine nakon otvaranja ovog servisa za grupnu kupovinu dogodilo se nešto sasvim neočekivano i potpuno drugačije – Crno jaje otvorilo je offline trgovinu – odnosno prostor u Zagrebu na adresi Vlaška 63 namijenjen svim onima koji i dalje više vjeruju osobi s druge strane pulta nego ekranu računala.

A takvih je, prema istraživanju, u Hrvatskoj više od 30%, a polovina onih koji koriste internet nikada nije ništa putem njega i kupilo. Tako će se od sada svi kuponi za proizvode i usluge na popustima od sada će se moći kupovati uživo, ali će, isto tako, Crno jaje nastaviti postojati i na bespućima interneta.

“Bilo je dosta upita i prijedloga od strane naših korisnika za otvaranjem Crno Jaje dućana, na što smo odgovorili na ovaj način, a ovako ćemo i dodatno omogućiti i našim partnerima pozicioniranje njihovih proizvoda ili promotivnih materijala na policama u showroomu za vrijeme trajanja ponude na Crnom jajetu. Donji dio prostora, podrumski, inače je idealan za degustacije i slične događaje”, otkrio je za Netokraciju Peđa Pišelja Blogowski, jedan od članova tima Crno jaje.

Reakcije korisnika su različite; neki tvrde da se zapravo radi o koraku unatrag, dok su drugi oduševljeni idejom da će moći kupiti kupon i odmah ga iskoristiti. Bilo kako bilo, činjenica da se radi o prvom takvom pothvatu u grupnoj kupovini u Hrvatskoj Crnom jajetu ide u prilog.

Radno vrijeme dućana Crno jaje bit će od 9 do 17 sati radnim danom.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.