Više od 70 popusta na hranu!

Grupni popusti na hranu već se dugo nalaze u društvu najpopularnijih ponuda među potrošačima. Trenutačno je samo u Zagrebu na svipopusti.hr aktivno više od 70 grupnih ponuda koje možete iskoristiti kako biste uz popust od najmanje 50% kušali nešto novo ili već poznato jelo spravljeno na nov način. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih prilika da jeftino svome nepcu pružite rajske užitke!

Kineski restoran Kun Lun za samo 118 kuna nudi meni za dvije osobe koji uključuje po dvije porcije juhe, lignji, jela od piletine, salate i proljetne rolice. Sve je pripremljeno, naravno, na tradicionalan kineski način.

Ukoliko je vaš odabir ipak inidijska hrana možete kušati izvorne indijske šiš ćevape ili janjetinu na indijski način. Oba jela namijenjena su za dvije osobe i snižena su za 50%.

Racionalizacija troškova prisutna je na svim razinama poslovanja, pa tako i kod poslovnih ručkova. Svipopusti.hr donose nekoliko zanimljivih ponuda za poslovne ručkove. Tako primjerice svoje poslovne partnere možete odvesti na bogati poslovni ručak koji uključuje mesnu platu i dodatke za samo 96 kuna. Kako je poznato da Hrvati najbolje poslove sklapaju uz janjetinu i domaće vino ova ponuda može biti prekretnica u vašoj karijeri!

Već smo više puta zaključili da se isplati štedjeti na čemu god se štedjeti može, pa zašto to ne bi bila i dobra hrana? Nove ukusne ponude pratite svakodnevno na svipopusti.hr!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>